منتديات بودى الحب
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 Nvp01613
منتديات بودى الحب
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 Nvp01613
منتديات بودى الحب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتديات بودى الحب @اسلاميات | تطوير منتديات |دعم|اكواد|مجلات|html|css|تصميم|ابداع| برامج|افلام عربى |افلام اجنبى|اغانى عربى|اغانى |اجنبى |العاب|جمال حواء|اناقه الشباب|التميز والشمول
 
الرئيسيةالبوابةمركز رفع الصور إرفع صورك مجاناأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
محمد بيه خالد
الاداره
الاداره
محمد بيه خالد


^~^ أوسمتى ^~^ ^~^ أوسمتى ^~^ :
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 رابط صورة الوسام

المهنه : مبرمج
هوايه : ركوب الخيل
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 A8x86651
الدوله ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 20px-Flag_of_Egypt.svg
الجنس ذكر
عدد المساهمات : 1712
نقاط : 2219
السٌّمعَة : 5
تاريخ الميلاد : 19/01/1996
تاريخ التسجيل : 02/02/2012
العمر : 28

ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 Empty
مُساهمةموضوع: ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013   ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 Alarmالإثنين أغسطس 26, 2013 9:21 am

المقادير:



بصل مقطع شرايح طويلة (جوانح)



فلفل أخضر مكعبات

جزر مقطع (أنا محطتوش لأنى مبحبش طعمه فى الأكل على حسب الرغبة)





ملح وتوابل (فلفل اسود-بهارات لحمة-ورق لاورا-أى توابل تحبيها)

معلقة زبدة + شوية زيت



الطريقة :


نجيب قطع الفراخ وننغزها بالسكينة ونعمل فى كل قطعه شق بالسكينة لحد مانوصل للعظم يعنى فى نص كل قطعة كدة

وبعدين نجيب صينية أو طاسة كبيرة ونحط فيها الزيت مع الزبدة وأول مايسخنوا ننزل عليهم بالفراخ نلسعهم م الناحيتين وبعدين نحط البصل الشرايح (أو الجوانح) ونقلب بعدين التوم المفروم ونقلب الفلفل الأخضر والبطاطس والجزر (لو هتحطوة) ولو فى كرفس كمان ماشى هو حطة لكن مكانش عندى فمحطتش


كل دة نقلبه على نار متوسطة أو أعلى من متوسطة شوية لكن مش عالية وبعدين نحط الطماطم المبشورة والملح والتوابل ماعدا ورق اللورا ونقلبهم حلو شوية ع النار لحد مانحس انهم اتدبلوا كلهم مع بعض نشيلهم من ع النار ونكون محضرين صينية تانية متغلفة بورق فويل (ألمونيوم) نرص الفراخ تحت ونحط فوقهم الخضار والسوايل اللى نزلت منهم وفوق كل دة ورقتين تلاتة لاورا ومعلقة زبدة ونقفل ورق الفويل ونحطها فى الفرن تكمل سواه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ملك روحى
عضو ملكى
عضو ملكى
ملك روحى


^~^ أوسمتى ^~^ ^~^ أوسمتى ^~^ :
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 رابط صورة الوسام

المهنه : طالب
هوايه : الرسم
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 1210
الدوله ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 20px-Flag_of_Bahrain_%28bordered%29.svg
عدد المساهمات : 2814
نقاط : -2
السٌّمعَة : 5
تاريخ التسجيل : 08/11/2013

ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 Empty
مُساهمةموضوع: _da3m_3   ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 Alarmالثلاثاء فبراير 25, 2014 9:33 pm

موضوع رائع بوركت
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 4
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013 128711691410
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ورقه الفراخ 2013, علي طريقه الشيف شربيني 2013
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كوسه بالباشاميل 2013, من وصفات الشيف شربيني 2013
» فطيرة الأسماك 2013, للشيف شربيني 2013
» دجاج تكا 2013, للشيف شربيني 2013
» صوص الديميجلاس2013, للشيف شربيني 2013
» برياني الجمبري2013,للشيف شربيني 2013

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات بودى الحب  :: جمال حواء :: مطبخ منتدانا-
انتقل الى:  

©جميع حقوق التصميم محفوظه لشبكة ومنتديات بودى الحب2012